Helsingin Talosiirto Oy

Helsingin Talosiirto Oy on vuonna 1993 perustettu purkualan yritys


Puramme kokonaisia kiinteistöjä aina pientaloista suurempiin teollisuusrakennuksiin. Myös erikoisemmat purkutyöt onnistuvat avullamme. Liiketoimintamme keskittyy Uudellemaalle, jossa puramme erilaisia kiinteistöjä vuosien kokemuksella. Palvelujamme käyttävät monipuolisesti niin rakennusalan yritykset suurimmista pienimpiin, julkishallinto kuin yksityishenkilöt.

 

Hyvä konekanta ja osaava henkilökunta

Valitsemme laajasta konekannasta kuhunkin kohteeseen sopivimmat koneet ja työmenetelmät. Toteutamme purkamisen tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Opastamme tarvittaessa purkutyön suunnittelussa ilmoitus- ja lupa-asioissa sekä tietenkin toteutuksessa. Laajasta kalustostamme löytyy kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivat koneet. Kokeneen ja osaavan henkilöstön ja tilanteeseen sopiva kaluston avulla purkaminen sujuu kustannustehokkaasti.

 

Kuljetukset, kierrätys ja oma purkubetonin vastaanottoasema

Järjestämme myös purkumateriaalien kuljetuksen asianmukaisiin vastaanottopisteisiin. Kierrätämme purkumateriaalit tarkasti ja ympäristömääräysten mukaisesti. Talosiirrolla on oma purkubetonin vastaanottoasema Vantaalla. Vastaanottoasemallamme käsitelty purkubetoni on edullinen ja ympäristöystävällinen materiaali esim. pihateiden pohjarakenteisiin.


Betonimurskeen myynti »

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!