Betonin kierrätys ja vastaanotto

Kierrätämme betonia vastuullisesti Vantaan Petikossa

Talotiimi betonimurskauksen edelläkävijä ja ensimmäinen suomalainen purku-urakoitsija, jolla on oma ympäristöluvan saanut betonin vastaanottoasema. Murskaus- ja kierrätysasemamme sijaitsee Vantaan Petikossa, palvelemme joka arkipäivä. Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tuoda asemallemme purku- ja hukkabetonia. Katso kartta ja yhteystiedot »

 

Meille voit tuoda betonia vaikka heti, mutta täytä ensin siirtoasiakirja!

Vastaanotettavasta betonista laskutetaan painon mukaan. Asemalle voi tuoda puhdasta betonijätettä ilman etukäteisilmoitusta. Tuojan on kuitenkin täytettävä jätelain vaatima siirtoasiakirja, josta käyvät ilma jätteen haltijan, kuljettajan ja vastaanottajan tiedot. Asiakirjapohjan saa pyytämällä meiltä. Autamme mielellämme myös asiakirjan täyttämisessä. Lue lisää purkubetonin vastaanotosta tästä »


Olemme avoinna seuraavasti: 
maanantai-perjantai klo 7–16

Purkubetonin vastaanotto- ja betonimurskehinnastomme näet tästä »

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko betonimursketta?

Asemaltamme voit myös noutaa betonimursketta. Tästä on kuitenkin aina sovittava etukäteen, sillä alueelliselle ELY-keskukselle on tehtävä MARA-ilmoitus ennen betonimurskeen hyödyntämistä. Autamme ja neuvomme ilmoituksen tekemisessä. Tarvittaessa voimme auttaa myös kuljetuksen järjestämisessä.

 

Mihin kierrätysbetonia voidaan käyttää?

Kierrätysbetoni on ympäristöystävällinen valinta, sillä se säästää luonnonkivivarantoja. Se on myös paljon edullisempaa kuin louhittu kiviaines. Kierrätettyä betonimursketta voidaan hyödyntää mm. teiden rakentamisessa ja täytössä, pysäköintialueiden ja urheilukenttien rakentamisessa sekä ratapihoilla ja varastokentillä. Lue lisää betonimurskeen hyödyntämisestä.


Näin teemme laadukasta kierrätysbetonia

Kierrätysprosessissa betoni aluksi pulveroidaan eli puristellaan pienemmäksi kaivinkoneella, minkä jälkeen murskasta erotellaan betoniteräkset ja roskat. Tämän jälkeen betoni syötetään mobiilimurskauslaitokseen ja siirretään kuljettimelta toiselle. Myös tämän prosessin aikana rautoja ja mahdollista muuta ainesta kerätään käsin ja magneetilla.

 

Prosessin lopputuotteena saadaan ehdottoman puhdasta, laadukasta betonimursketta, jota toimitamme asiakkaillemme kymmeniä tuhansia tonneja vuodessa. Betonimurskeemme on CE-sertifioitua, ja meillä on oma laadunvalvontajärjestelmä sen puhtauden takaamiseksi.

Kysy lisää!