Purkutyöt Helsingissä ja Uudellamaalla ammattitaidolla ja kokemuksella

Rakennuspurkujen ammattilaiset kustannustehokkaaseen malliin

Helsingin Talosiirto Oy toteuttaa rakennusten purkutyöt vuosien kokemuksella. Teemme rakennusten purkutyöt niin omakotitaloihin, teollisuusrakennuksiin, liikehuoneistoihin kuin asuinkerrostaloihin. Avaimet käteen -purkutyöt kattavat meillä myös esimerkiksi betonin vastaanoton. Toteutamme purkutyöt mm. Uudellamaalla. Asiakkaamme koostuvat monipuolisesti niin rakennusalan ammattilaisista, julkisen sektorin toimijoista kuin yksityishenkilöistä.

Rakennuksen purkaminen meiltä kokonaispalveluna

Rakennuksen purkaminen käy meiltä kätevänä kokonaispalveluna. Tämä tarkoittaa, että hoidamme purkamiseen tarvittavat purkuluvat, varsinaisen purkutyön ja rakennusjätteen asianmukaisen poisviennin vastaanottopaikkoihin.

Rakennuksen purkulupa – mitä tulee ottaa huomioon purkutöissä?

Kokeneina rakennuspurkajina annamme mielellämme kaiken tarvittavan tietämyksemme sujuvan urakan toteutukseen. Meiltä saat siten tietoa myös rakennuksen purkulupaan liittyen. Kun rakennus aiotaan purkaa, tulee ennen työn aloittamista purettavasta rakennuksesta tehdä purkuilmoitus tai hakea purkulupa. Hyvä suunnittelu säästää aikaa ja vaivaa tässäkin hommassa. Myös vaaralliset aineet, kuten asbesti tulisi huomioida purkutyössä. Rakennuksen purkaminen luvat voivat tuottaa jonkin verran päänvaivaa, joten kysy rohkeasti meiltä asiantuntijoilta apua.

Purkukustannukset – pyydä kustannusarvio!

Vanhan rakennuksen purku – kustannukset pysyvät meillä hallinnassa. Miten omakotitalon, liikehuoneiston, teollisuusrakennuksen tai muun kiinteistön purkukustannukset sitten muodostuvat? Aivan suoraa kaavaa purkukustannusten laskemiseen on vaikeaa antaa, sillä siihen vaikuttavat mm. kiinteistön koko sekä purkamisen laajuus. Pyrimme toimittamaan purkutyöt aina kattavana avaimet käteen -palveluna, mutta saat purkupalvelumme aina räätälöidysti esimerkiksi osapurkuna tarpeen vaatiessa. On laskettu, että keskimäärin rakennuksen purkutyöt pienemmän kiinteistön kohdalla maksavat noin 3000 - 28 000 sekä laajamittaisten urakoiden kohdalla, kuten vanhan tehtaan, noin 150 000 - 250 000. Annamme mielellämme kustannusarvion purkutöistä, joten olethan yhteydessä.


Omakotitalon purku

Teemme omakotitalon purkutyöt aina kokonaispalveluna. Kun asioit kanssamme, saat kätevästi kaiken samasta paikkaa, yhdeltä toimijalta. Alan ammattilaisina annamme täyden tukemme ja tietämyksemme talon purkuun. Omakotitalon purkuhintaa voit tiedustella soittamalla tai lähettämällä viestiä. Meiltä myös piharakennuksen purkutyöt. Tutustu lisää omakotitalon purkuun » 

Liike- ja teollisuuskiinteistön purku

Kiinteistön purkukustannukset riippuvat mm. rakennuksen suuruudesta, työn laajuudesta ja rakennusmateriaalista. Meiltä käy myös vaativien ja laajamittaisten kohteiden purkutyöt. Tutustu lisää liikehuoneistojen ja teollisuuskiinteistöjen purkuun »

Rakennusjätteen, kuten betonijätteen hävitys

Kun rakennusta puretaan, syntyy kymmeniä tonneja rakennusjätettä. Osa voidaan hyödyntää sellaisenaan tai käsiteltynä. Rakennusjäte, kuten betonijäte olisi hyvä saada lajiteltua jo purkupaikallaan. Annamme ajankohtaista tietoa sekä käytännön toteutukset siihen, miten syntyvän rakennusjätteen kanssa tulisi toimia. Vastaanotamme purkubetonia sekä teemme siitä betonimurskaa uudelleenkäytettäväksi maanrakennuksessa.

Purkutyöt edullisesti – pyydä tarjous!

Helsingin Talosiirto Oy antaa kattavan tarjouksen kohteellesi, josta käy ilmi miten purkutyöt käytännössä toteutetaan, miten rakennusjätteet lajitellaan ja poiskuljetetaan, millaiset ovat jätemaksut, mitkä ovat kokonaiskustannukset sekä arviomme purkutöihin kuluvasta ajasta. Myös esimerkiksi asbestisaneerauksien menettelytavat sovimme yhdessä määräysten asettamien rajojen puitteissa. Jätämme jälkeemme siistin ympäristön, yhdessä sovimme myös esimerkiksi loppusiivouksesta ja maisemoinnista. Urakan päättää lopputarkastus. Tilaa rakennusten purkutyöt pääkaupunkseudulle edullisesti meiltä! 

 

Ota yhteyttä ja toteuta purkutyöt edulliseen hintaan meillä!