Betonimursketta Uudellamaalla

CE-merkittyä betonimursketta edullisesti Helsingin Talosiirto Oy:ltä

Helsingin Talosiirto Oy tuottaa laadukasta betonimursketta ympäristöluvan omaavalla käsittelylaitoksellaan. Murske on tuotestandardin mukaan CE-merkittyä. Käytössämme on asetuksen vaatima laadunvalvontajärjestelmä. Purkukohteiden betonin hävitys ja hyödyntäminen edelleen tapahtuu vaivattomasti vastaanottopisteemme kautta.

Betonimurske on ympäristöystävällinen vaihtoehto maarakennuskohteissa

Betonimurskeen käyttö on turvallinen ja kustannuksiltaan edullinen vaihtoehto erilaisiin maanrakennusurakoihin. Betonimurskeen hyödyntäminen on MARA-asetuksen(591/2006) mukaan mahdollista seuraavissa maarakentamiskohteissa:

1. yleiset tiet, kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät sekä niihin välittömästi liittyvät, tienpitoa tai liikennettä varten tarpeelliset alueet, pois lukien meluesteet;
2. pysäköintialueet;
3. urheilukentät sekä virkistys- ja urheilualueiden reitit;
4. ratapihat sekä teollisuus-, jätteenkäsittely- ja lentoliikenteen alueiden varastointikentät ja tiet.

MARA-ilmoitus betonimurskeen hyötykäytöstä

Ennen betonimurskeen hyödyntämistä tulee alueelliselle ELY-keskukselle tehdä niin sanottu MARA-ilmoitus. MARA-ilmoitukseen tulee selvittää mm. hyödyntämispaikasta, maanrakennuskohteesta/-tyypistä, lähimmästä pohjavesialueesta ja vesistöistä sekä erilaisista maanrakennuskerrostumista. Autamme mielellämme ilmoituksen tekemisessä.


Lisää tietoa betonimurskeen hyödyntämisestä löytyy Suomen ympäristöministeriön sivuilta. 


Lisätiedot ja tilaukset:

Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Talosiirto tarjoaa betonimursketta maanrakentamiseen edulliseen hintaan.