Omakotitalojen ja piharakennusten purku

Teemme talon purkutyöt Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Omakotitalojen ja piharakennusten purku on Helsingin Talosiirto Oy:n ydinosaamista. Puramme omakotitalot rakennusmateriaalista riippumatta. Suoritamme myös pihapiirin muiden kiinteistöjen purkutyöt, kuten autotallit ja muut talousrakennukset. Ammattitaitoiset tekijämme purkavat talon yleensä noin viikossa. Huolelliseen rakennusjätteiden lajitteluun ja poisvientiin on kuitenkin hyvä varata muutama päivä. Aikatauluja suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon myös erilaisten purkuilmoitusten ja -hakemusten käsittely. Urakoimme Uudenmaan alueella.

 

Omakotitalon purku – hinta ei meillä päätä huimaa!

Pyrimme olemaan varsin kilpailukykyisiä kaikissa purkutöissämme. Omakotitalon purku saattaa kuulostaa jonkin verran työläältä ja hintavalta, mutta olemme tunnettuja järkevästä hinnoittelutavastamme myös näiden rakennustyyppien osalta. Hyvä kalusto ja kokeneet tekijät mahdollistavat järkevät hinnoittelun kohteisiin.

 

Toteutamme omakotitalon purkutyöt helppona kokonaispalveluna

Meillä omakotitalojen purkutyöt tehdään kokonaispalveluna (kokonaispurku). Olemme huomanneet sen, että asiakkaidemme saadessa meiltä koko paketin omakotitalon purkuun, on se tärkeä asia myös asiakkaillemme. Tämä myös erottaa selkeästi meidät useimmista muista alan toimijoista. Kun hyväksyt kilpailukykyisen purkutarjouksemme, hoidamme kaiken tarvittavan alusta loppuun. Lopputuloksena on siisti tontti. 

Näin omakotitalon purku etenee meillä pääpiirteissään:

  • Kartoitus
  • Tarjous
  • Purkuilmoitukset ja -luvat
  • Vedentulon ja sähköistyksen katkaiseminen
  • Varsinaiset purkutyöt
  • Rakennusjätteen lajittelu
  • Rakennusjätteen kuljetus vastaanottopisteeseen
  • Purkutyömaan siistiminen

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Kuinka paljon omakotitalon purkaminen maksaa? Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi lisää. Annamme kustannustehokkaan ratkaisun kohteesi purku-urakointiin, ja vieläpä helppona kokonaispalveluna. Avullamme toteutat omakotitalojen ja piharakennusten purkutyöt edulliseen hintaan!

Pyydä tarjous »