Liike- ja teollisuusrakennusten purku

Helsingin Talosiirto Oy purkaa taidolla haastavammatkin kohteet

Puramme tehokkaasti vanhat liike-, varasto- ja teollisuusrakennukset, jotka ovat tarpeen poistaa uuden tieltä. Teollisuushallien, tuotantotilojen ja muiden kiinteistöjen purku tapahtuu kokeneiden tekijöidemme toimesta turvallisesti, mutta tehokkaasti. Laaja purkukalustomme operoi ketterästi niin pienissä kuin laajamittaisissa purku-urakoissa. Palvelujamme käyttävät eri kokokoiset rakennusalan yritykset maan suurimmista pienimpiin.

 

Purku-urakointia avaimet käteen -palveluna

Toteutamme purkamisen kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Huolehdimme siitä, että purkutyöt tehdään sovitussa aikataulussa, ja että kaikki tarvittavat luvat ja sopimukset urakkaan löytyvät. Kokeneina liike- ja teollisuusrakennusten purkajina voimme tarjota asiakkaillemme kattavan avaimet käteen -ratkaisun. Valitsemme laajasta konekannasta kuhunkin kohteeseen sopivimmat koneet ja työmenetelmät.

 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Helsingin Talosiirto Oy palvelee nopeasti Uudenmaan alueella. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millaisin kustannuksin ja aikatauluin kohteesi purkutyöt etenisivät. 

Ota yhteyttä ja toteuta liike- ja teollisuusrakennusten purku edulliseen hintaan meillä!