Liike- ja teollisuusrakennusten purku

Helsingin Talosiirto Oy purkaa taidolla haastavammatkin kohteet

Puramme tehokkaasti vanhat liike-, varasto- ja teollisuusrakennukset, jotka ovat tarpeen poistaa uuden tieltä. Teollisuushallien, tuotantotilojen ja muiden kiinteistöjen purku tapahtuu kokeneiden tekijöidemme toimesta turvallisesti, mutta tehokkaasti. Laaja purkukalustomme operoi ketterästi niin pienissä kuin laajamittaisissa purku-urakoissa. Palvelujamme käyttävät eri kokokoiset rakennusalan yritykset maan suurimmista pienimpiin.

 

Purku-urakointia avaimet käteen -palveluna

Toteutamme purkamisen kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Huolehdimme siitä, että purkutyöt tehdään sovitussa aikataulussa, ja että kaikki tarvittavat luvat ja sopimukset urakkaan löytyvät. Kokeneina liike- ja teollisuusrakennusten purkajina voimme tarjota asiakkaillemme kattavan avaimet käteen -ratkaisun. Valitsemme laajasta konekannasta kuhunkin kohteeseen sopivimmat koneet ja työmenetelmät.

 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Helsingin Talosiirto Oy palvelee nopeasti. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millaisin kustannuksin ja aikatauluin kohteesi purkutyöt etenisivät. Palvelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta otamme joustavasti vastaan työtarjouksia myös muualta Suomesta.

Ota yhteyttä ja toteuta liike- ja teollisuusrakennusten purku edulliseen hintaan meillä!